top of page
  • Foto van schrijverNienke

Van afsluiten naar inluiden


Het is bijna tijd om het jaar 2019 af te sluiten en het jaar 2020 in te luiden. Als ik erbij stil sta, kom ik tot de conclusie dat er in een jaar best veel gebeurt. Ik heb gelachen, gehuild, afscheid genomen en ik ben nieuwe avonturen aangegaan. Ik kan trots zijn en ook heb ik geleerd van fouten. Niet alles ging zoals ik dat wilde maar wel zoals het moest gaan. Ik heb pijn en verdriet gevoeld, ik ben tegenslagen en meevallers tegen gekomen. Zorgen zijn er genoeg, niet alleen mijn eigen zorgen maar ook de zorgen om en van anderen en om de wereld. Toch heb ik geleerd om positief te blijven, te vertrouwen en op anderen te steunen. De natuur, anderen en eigenlijk alles om me heen hebben me geïnspireerd om weer nieuwe dingen te creëren. Deze hele familie aan ervaringen maken 2019, 2019.


Laten we in 2020 openstaan voor nieuwe mogelijkheden, goed voor onszelf en elkaar zorgen en de grote stappen iets kleiner maken.

Ik wens iedereen alle geluk en goeds toe in het nieuwe jaar.

Weekopdracht Van afsluiten naar inluiden. Niet alleen sluiten we het jaar af en luiden we een nieuw jaar in, voortdurend zijn we bezig iets af te sluiten en weer iets nieuws in te luiden. Let hier eens extra op deze week.


Life is a series of natural and spontaneous changes. Don’t resist them – that only creates sorrow

Let reality be reality. Let things flow naturally forward in whatever way they like. Lao Tzu

25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page