top of page

Wie ben ik?

DSC_3354.JPG

Nienke Buwalda 

Schets Arrow 2
DSC_3258.JPG
schets Arrow

Nienke Buwalda

Onderwijskundige en Mindfulness trainer

Leren en ontwikkelen doen we ons hele leven lang. Niet alleen op school leren we, juist als je werkt is het belangrijk om nieuwsgierig te blijven naar de wereld om je heen en jezelf te blijven ontwikkelen. 

 

Door mijn werkervaringen als trainer, coach, adviseur en onderzoeker, heb ik een duidelijke visie gecreëerd. Wat van belang is dat we samen de wereld een beetje mooier maken. Het gaat niet zozeer om individuele successen en prestaties maar om wat we samen bereiken. We hebben elkaar nodig om toppen te bereiken en dieptepunten te doorstaan.  

 

Over Nienke...
Nienke is geboren op 3 juni 1981. Na de HAVO, en de HBO opleiding Culturele en Maatschappelijke Vorming studeerde zij onderwijskunde
 aan de Universiteit van Utrecht. Tijdens deze studie deed ze ook de opleiding tot Mindfulness trainer bij het Instituut voor Mindfulness - Johan Tinge en startte ze samen met haar broer Bureau voor Mindfulness in 2008. 

 

In 2010 behaalde zij haar universitaire diploma en ondertussen werkte ze voor zichzelf als trainer en voor diverse zorginstellingen als adviseur. Ook werd zij moeder van een mooie zoon in 2010.

In 2013 begon zij als onderwijskundige aan een promotietraject aan de Universiteit van Amsterdam. De focus van haar onderzoek was kwaliteitsmanagement binnen medisch onderwijs, gericht op initiatieven binnen de huisartsgeneeskunde. Tijdens haar promotieonderzoek volgde zij ook de opleiding tot kinder Mindfulness trainer bij de Academie voor Mindful Teaching - Eline Snel.

In 2018 promoveerde zij. Daarna zette zij haar eigen adviesbureau op:  Nienke Buwalda Advies. Behalve veel praktijkervaring, beschikt Nienke ook over veel theoretische en wetenschappelijke kennis.    

Nienke Buwalda    

zeewier Strand
Bananenblad

Do what you love, love what you do

bottom of page