top of page
  • Foto van schrijverNienke

Surprise!

We zijn allemaal anders, dat is wat ons hetzelfde maakt: ‘We are united in our differences.’ Mensen blijven me verrassen. Vaak op leuke manieren, helaas soms ook op minder leuke manieren. Je hoeft alleen maar het nieuws op te zetten om jezelf te verbazen over wat er allemaal gebeurt in de wereld.


Als ik erop let, zijn er ook heel veel leuke verrassingen om me heen. Bijvoorbeeld, mijn zoontje met een grappige uitspraak, iets spontaans wat op het werk gebeurt of iets wat ik op straat zie. Je hoeft geen grote afstanden af te leggen om je te laten verrassen, het kan in de kleinste dingen verscholen zitten zoals een mooie lucht, mooie muziek of een lekkere geur. Het zijn allemaal cadeautjes.Oordelen loslaten, open staan en in verwondering zijn. Dat is een manier van hoe je in het leven kan staan. Een favoriete uitspraak van mij is die van Nin Sheng:

‘Als je het idee dat je werkelijk iets weet laat varen, kun je de rest van je leven in verwondering zijn.’


Weekopdracht Laat je verrassen dit weekend en deze week. Ten minste één verrassing per dag moet lukken. Klein of groot, je hoeft er niet naar op zoek te gaan want ze zijn er, sta ervoor open.


!!!12 december weer voorlopig de laatste inspiratieavond. Geef je op!!!

22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page