top of page
  • Foto van schrijverNienke

Spread the word


‘Een paar prachtige ogen hij is zo eigen en uniek mijn hart maakt een sprong als ik naar mijn zoon kijk.’


Een glimlach verschijnt op mijn gezicht. Ik ben dankbaar dat ik voor mijn zoon, dit kleine, grote wonder, mag zorgen. Het ouderschap is niet altijd eenvoudig, het is een behoorlijke uitdaging. De gebroken nachten, grenzen stellen, zorgen, confrontaties, keuzes maken…


Toch ondanks alle uitdagingen ben ik dankbaar. Soms vergeet ik dit en ben ik aan het mopperen. Helemaal als ik weer ’s ochtends brood aan het smeren ben, hem moet mobiliseren om aan te gaan kleden, waarschuwingen aan het uitdelen ben omdat hij moet opschieten…


Dan sta ik even stil, glimlach en zie ik ook al het mooie waar ik dankbaar voor ben, wat ik waardeer, waar ik het goede in zie. ‘Dankjewel,’ zeg ik hardop tegen mijn zoon, ‘ik ben blij met jou.’


Neem jezelf deze week voor om het woord ‘dankjewel’ regelmatig hardop te zeggen. Bedank je kinderen, partner, vrienden, familie, buren… Bedank je bed, je bank, je koelkast, je auto… Waarom niet? Spread the word; zeg dankjewel, wees dankbaar.


DANKJEWEL voor jullie aandacht 😊--> Maandag 15 april (voorlopig) de laatste inspiratieavond! Geef je op!

41 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page