top of page
  • Foto van schrijverNienke

Koester jouw lijf


Hoe ben jij met jouw lichaam bezig? Besteed je er veel of weinig aandacht aan? Beoordeel jij jouw lichaam of delen ervan als ‘mooi’ of ‘lelijk’. Zorg je goed voor jouw lichaam? Eet je gezond, beweeg je voldoende, ontspan je genoeg? Ben je streng voor jezelf of juist niet?


De uitnodiging voor deze week is om niet te oordelen over het lichaam. Je hoeft jouw lichaam niet te vergelijken, mooi of lelijk te vinden. Elke keer als je opmerkt dat je dit toch doet, herinner jezelf er dan aan dat het niet nodig is. In plaats hiervan is de uitnodiging om jouw lichaam te voelen. Dat is waarschijnlijk niet vanzelfsprekend. Voel de voeten op de grond staan, voel de kruin/het hoogste puntje van jouw lichaam, voel de adem. Meer niet. Kies deze week een vast moment uit wanneer je dit doet voor enkele minuten.


Als een baby wordt geboren, is dat een wonder. Het lichaam is een wonder. Alles werkt samen en doet zo goed als mogelijk zijn best om te functioneren. Sta hier eens bij stil deze week. Koester jouw lijf!


Wil je hiermee oefenen en meer over horen? De inspiratieavond van vandaag gaat hierover. Je kan je voor een inspiratieavond opgeven via 06-14881631 of via info@nienkebuwalda-advies.com.

21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page